Csilla

Vonáné Csomós Csilla

Vonáné Csomós Csilla vagyok, 10 éve élek Pécelen férjemmel és két gyermekemmel. A Szamóca családi napközivel először kisfiam révén ismerkedtem meg, aki az intézménybe járt. Már ekkor is nagyon tetszett a Szamóca hangulata, az, hogy mindig történt valami, hogy a kisfiam minden nap új élményekkel tért haza, és ez engem is arra ösztönzött, hogy új hivatást választva én is gyerekekkel foglalkozzak. Miután megszereztem a dajka képesítést az egyik péceli óvodában helyezkedtem el, ahol nagyon jó hangulatban sok - sok tapasztalatot szereztem, amit azóta is kamatoztatni tudok a mindennapokban. Mivel nagyon fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam, ezért megszereztem a gyógypedagógiai asszisztens végzettséget.

Arra törekszem, hogy az első naptól kezdve pozitív hatások érjék a gyerekeket és érezzék jól magukat. Személyiségük sokoldalúan  és harmonikusan fejlődjön, az életkori és egyéni fejlődési ütemük szerint. Azért dolgozom, hogy minden Szamócás kisgyerek nap mint nap megkapja azt a figyelmet, szeretetet és bátorítást amely segítségével kiteljesedhet ebben a nagyon fontos életkorban.   

Közösségépítés

 • Hitvallásunk

  Mert együtt lenni jó! Családi körben, Szamóca indán kapcsoldóva, egy jó szülői közösségben!

 • Igényfelmérés

  Itt elmondhatod a véleményed, megfogalmazhatod igényeidet és mi meghallgatunk, figyelni fogunk Rád!

 • "Nálunk mondták"

  Gyerekszáj, felnőttszáj, vélemények ... hétköznapok

 • Nyílt napok

  A kapcsolattartás és nyitottság, átláthatóság fontos számunkra, ezért közelebb engedünk magunkhoz, hogy jobban megismerj minket.