Móni

Zsíros Mónika

Zsíros Mónika vagyok, tősgyökeres péceliként élek férjemmel és két fiammal városunkban. A Szamóca családi napközi oszlopos tagja vagyok, hiszen megnyitása óta részt veszek az intézmény életében: először anyaként, majd később munkatársként. Bár alapvégzettségem tekintetében nem erre a pályára készültem, ez a munka a hivatásommá vált. Dajka végzettséget szereztem és elvégeztem a családi napközi működtetésére felkészítő tanfolyamot is, valamint azóta is folyamatosan továbbképzem magam.

Munkám során fontosnak tartom a szeretettel teli következetességet, a vidámságot, a gyermekek életkorát és egyéniségét is figyelembevevő személyre szóló bánásmódot. Számomra nagyon jó visszajelzés, hogy több Szamócánk testvére is minket választ, ami a szülői elégedettséget is jelzi a munkámmal, munkánkkal kapcsolatban. A Szamóca Gyermekközpontban feladatom a kisgyermekek egyéni és kis csoportos gondozása, nevelése, a kreatív foglalkozások, szabadidős programok lebonyolítása. Aktívan részt veszek rendezvényeink szervezésében is.

Nagyon fontos számomra, hogy az én gondoskodásomra bízott gyerekek szeretetteljes, kiegyensúlyozott, biztonságos és vidám környezetben legyenek nap, mint nap.

Közösségépítés

 • Hitvallásunk

  Mert együtt lenni jó! Családi körben, Szamóca indán kapcsoldóva, egy jó szülői közösségben!

 • Igényfelmérés

  Itt elmondhatod a véleményed, megfogalmazhatod igényeidet és mi meghallgatunk, figyelni fogunk Rád!

 • "Nálunk mondták"

  Gyerekszáj, felnőttszáj, vélemények ... hétköznapok

 • Nyílt napok

  A kapcsolattartás és nyitottság, átláthatóság fontos számunkra, ezért közelebb engedünk magunkhoz, hogy jobban megismerj minket.