Hitvallásunk

Törekvésünk, hogy nyugodt szívvel és szülői lélekkel bízd gyermekedet a mi szolgáltatásunkra. Hitvallásunk gyermekközpontú, családcentrikus, biztonságot adó és szeretetteljes. Ismerj meg minket!

A szülőség egyik legnehezebb első döntése az, hogy közösségbe visszük kisgyermekünket. Nehéz annak eldöntése, mikor jött el az erre megfelelő idő és alkalom és átgondolt mérlegelés eredménye a helyszín, az ellátás kiválasztása. Ha munkába állás vagy családi nehézségek miatt kell gyermekközösséget választani, akkor még inkább szeretnénk megfontolt, átgondolt lépést tenni, a gyermekünk személyiségének, szokásainak, szeretetigényének megfelelően. A Szamóca munkatársai mindannyian átélték ezt a nehéz választást, így tudjuk, hogy mi minden fontos ilyenkor egy gyermek és a szülő, a család számára.

Hitvallásunkat az egyéni, személyes, gyermekeinkhez köthető személyes tapasztalat és a gyermekgondozási, gyermeknevelési, szociális szakmai tapasztalat összessége adja. Fontos számunkra, hogy gyermeked a tőled távol töltött időben boldog és kiegyensúlyozott légkörben, biztonságban, egészségben, szeretetben legyen, jó közösségben, jó kortársi csoportban, szerető és gondoskodó, szakmailag maximálisan felkészült kisgyermekgondozókkal. Az egyéni figyelem és személyes odafigyelés nagy érték nálunk, csakúgy, mint a kedves, de határozott következetesség.

Törekszünk arra, hogy nem csak gyermekeddel, hanem Veled is aktív, oda-vissza kommunikáló, visszajelző kapcsolatunk alakuljon ki, hogy közös értékrendünk és nevelési elveink még hatékonyabbak legyenek. Fontos számunkra, hogy minden egyes ránk bízott kisgyermek kiegyensúlyozott, boldog, játékos, felszabadult, vidám, fejlődő kis ember legyen élete első közösségében.

Közösségépítés

 • Hitvallásunk

  Mert együtt lenni jó! Családi körben, Szamóca indán kapcsoldóva, egy jó szülői közösségben!

 • Igényfelmérés

  Itt elmondhatod a véleményed, megfogalmazhatod igényeidet és mi meghallgatunk, figyelni fogunk Rád!

 • "Nálunk mondták"

  Gyerekszáj, felnőttszáj, vélemények ... hétköznapok

 • Nyílt napok

  A kapcsolattartás és nyitottság, átláthatóság fontos számunkra, ezért közelebb engedünk magunkhoz, hogy jobban megismerj minket.