Napközbeni ellátás

A bölcsődés és óvodás korú gyermekek első közösségi élménye, intézményesített napközbeni ellátása meghatározó és egy nehéz szülői, családi döntés eredménye. Mi segítünk ebben a döntéshozatalban!

Napközbeni ellátásunk Pécel kertvárosi, központi övezetében, egy tágas családias, kertes házban valósul meg, mely gyermekcentrikusan, biztonságos és korosztálynak megfelelő eszközökkel, játékokkal, bútorokkal felszerelt.

Tágas és világos csoportszoba, mozgás- és gyógypedagógiai fejlesztésre, foglalkozások megtartására is alkalmas tornaszoba, előtér, ebédlő és szociális helységek állnak rendelkezésre, valamint egy tágas, átlátható kert is segíti a gyermekek gondozását. Nálunk valóban megvalósul a személyes odafigyelés, személyre szóló, szeretetteljes gondoskodás. A rugalmas, de mégis napirendre épülő hétköznapjainkról a napirend és hetirend pontokban tudsz jobban elmélyedni.

Fontos számunkra, hogy biztos és hosszú távú, jó döntésedhez segítséget nyújtsunk, ezért honlapunkon áttekintheted a szakmai programunkat, működési engedélyünket, házirendünket is, megtalálhatod a munkatársaink önéletrajzait is, hogy minél több információhoz juss szolgáltatásainkról és hátterünkről.

Közösségépítés

 • Hitvallásunk

  Mert együtt lenni jó! Családi körben, Szamóca indán kapcsoldóva, egy jó szülői közösségben!

 • Igényfelmérés

  Itt elmondhatod a véleményed, megfogalmazhatod igényeidet és mi meghallgatunk, figyelni fogunk Rád!

 • "Nálunk mondták"

  Gyerekszáj, felnőttszáj, vélemények ... hétköznapok

 • Nyílt napok

  A kapcsolattartás és nyitottság, átláthatóság fontos számunkra, ezért közelebb engedünk magunkhoz, hogy jobban megismerj minket.